Natuur basisschool

Natuur basisschool

Educatieve Uitgeverij Kinheim is een uitgeverij die leuk natuuronderwijs biedt voor de basisschool voor zowel de onderbouw als de bovenbouw. Wilt u leerlingen van de basisschool leren over natuur? Dan zit u met de uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim goed.

Natuuronderwijs voor de lagere en de hogere groepen van de basisschool

Educatieve uitgeverij Kinheim biedt uitgaven voor de basisschool op het gebied van natuur voor verschillende niveaus. Zo is er allereerst een divers aanbod aan natuuronderwijs voor de onderbouw van de basisschool:

  • Blokboek Natuur: de vijfdelige serie vormt een eerste kennismaking met diverse natuurverschijnselen en andere onderwerpen uit de natuur en natuurkunde. Er wordt een basis gelegd voor het besef van de natuur op aarde en de zorg die de natuur nodig heeft.
  • Natuurpuzzels: in de zesdelige serie spelenderwijs leren leerlingen diverse termen die met de natuur te maken hebben, waardoor hun kennis en hun woordbeeld en woordenschat van de natuur wordt vergroot.
  • Werkgidsen natuur: de twaalfdelige serie is bedoeld voor kinderen die toe zijn aan een extra uitdaging. Leerlingen krijgen allerlei opdrachten, zoals het maken van werkstukken of tentoonstellingen, over dieren.

Daarnaast is er een divers aanbod aan materiaal over natuur voor de bovenbouw van de basisschool:

  • Blokboek Natuur: de vijfdelige serie bouwt verder op de eerste kennismaking die de leerling in de onderbouw met de natuur heeft gemaakt. Wederom worden diverse onderwerpen uit de natuur en natuurkunde behandeld en wordt gekeken naar zorg voor zowel de mensen als dieren.
  • Natuurpuzzels: in deze zesdelige serie leren leerlingen ook spelenderwijs de termen die behandeld zijn in de Blokboeken Natuur. Wederom worden leerlingen aangezet verder te denken en wordt hun woordbeeld en woordenschat versterkt.
  • Werkgidsen natuur: deze twaalfdelige serie volgt op de serie uit de onderbouw en is wederom bedoeld voor kinderen die toe zijn aan een extra uitdaging. Leerlingen maken opdrachten over het dierenrijk en de evolutie en geven daar eindpresentaties over.

Verdiepend materiaal over andere vakgebieden in het basisonderwijs

Educatieve Uitgeverij Kinheim geeft niet alleen boeken uit voor de basisschool op het gebied van natuuronderwijs, de uitgeverij biedt veel meer dan boeken over de natuur. Zo zijn er uitgaven in diverse andere vakgebieden beschikbaar, zoals lezen, rekenen en taal. Wilt u meer informatie over Educatieve Uitgeverij Kinheim? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0183-302537.