• Linda en Luuk voorleesboek
  • Linda en Luuk voorleesboek
  • Linda en Luuk voorleesboek
  • Linda en Luuk voorleesboek
  • Linda en Luuk voorleesboek
  • Linda en Luuk voorleesboek
  • Linda en Luuk voorleesboek

Linda en Luuk voorleesboek

De avonturen van Linda en Luuk vormen de rode draad in het voorleesboek. De door een fee betoverde tweeling kan praten met dieren en dingen, waardoor ze in heel bijzondere situaties terecht komen.

 16,25

isbn: 978-90-6052-278-3 Categorie:

Beschrijving

In de korte kleutertijd wordt de basis gelegd voor de verdere schooltijd. Het is belangrijk dat kleuters zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen en spelenderwijs mogen ontdekken en leren. Linda en Luuk is een bijzonder voorleesboek dat hier op inspeelt. Samen met het gelijknamige werkboek vormt het een activiteit waarin alle vaardigheden die kinderen in hun kleutertijd leren zijn verweven, zowel op motorisch en cognitief gebied als op sociaal-emotioneel gebied. Het boek spreekt de kleuter aan op de aangeboren nieuwsgierigheid en sluit goed aan op de eigen leefwereld. Het voorlees- en werkboek kunnen zowel op school als thuis worden gebruikt, klassikaal of individueel.

De avonturen van Linda en Luuk vormen de rode draad in het voorleesboek. De door een fee betoverde tweeling kan praten met dieren en dingen, waardoor ze in heel bijzondere situaties terecht komen. De verhalen worden afgewisseld met leuke activiteiten zoals kringgesprekken en versjes (voor de taalstimulering), schrijfoefeningen (voorbereidend schrijven), beweging- en dansoefeningen en met meditatie om de concentratie te verbeteren en de creativiteit te stimuleren. De activiteiten zijn uitgewerkt in de bijlagen van het voorleesboek. In het werkboek, dat aansluit op het voorleesboek, worden motoriek en cognitieve ontwikkeling gestimuleerd door tellen, zoeken, tekenen, kleuren, knippen en plakken.
Voor de kleuter in groep 1 of 2 zijn aparte werkboeken verkrijgbaar.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…