Basisonderwijs aardrijkskunde

Basisonderwijs aardrijkskunde

Wilt u lesmateriaal voor de bovenbouw van het basisonderwijs op het gebied van aardrijkskunde en geschiedenis bestellen? Dat kan bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft diverse boeken op het gebied van aardrijkskunde en geschiedenis voor de bovenbouw in het assortiment. Deze boeken bieden een aanvulling op de standaard lesmethodes en zijn geschikt voor leerlingen voor alle niveaus van de bovenbouw. Dat betekent dat zowel zorgleerlingen als leerlingen die meer uitdaging zoeken, aan de slag kunnen met de uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim.

Lesmateriaal voor het basisonderwijs: aardrijkskunde

Het lesmateriaal dat Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt voor de bovenbouw van het basisonderwijs op het gebied van aardrijkskunde, is uitgebreid. Zo zijn er diverse series uitgaven beschikbaar:

 • Aardrijkskundepuzzels;
 • Atlassen aardrijkskunde;
 • Blokboek Aardrijkskunde;
 • Werkgidsen aardrijkskunde;
 • Zelfstandig Topo Trainen.

Leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs krijgen met de uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim op het gebied van aardrijkskunde een leuke en ontspannende aanvulling op het vak, waarbij ze allereerst de mogelijkheid wordt geboden zelfstandig te werken met behulp van puzzels. Daarnaast leren leerlingen verder kijken dan hun eigen straat met diverse opdrachten over leerstof in atlassen. Daarnaast leren kinderen de namen van plaatsen, landen, werelddelen en zeeën kennen.

Lesmateriaal voor het basisonderwijs: geschiedenis

Het lesmateriaal dat Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt voor de bovenbouw van het basisonderwijs op het gebied van geschiedenis, is ook uitgebreid. Ook op het gebied van geschiedenis zijn diverse series uitgaven beschikbaar:

 • Tijdvak;
 • Blokboek Geschiedenis;
 • Blokboek Staatsinrichting;
 • Geschiedenispuzzels;
 • Historische verhalen;
 • Kinderen in oorlogstijd;
 • Werkgidsen geschiedenis.

Leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs krijgen met de uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim op het gebied van geschiedenis informatie over het vak op een speelse manier. Zo leren ze de geschiedenis van Nederland aan de hand van spannende verhalen en leuke illustraties met bijbehorende opdrachten. Leerlingen worden gestimuleerd zelfstandig te werken, maar er kan ook klassikaal met de uitgaven worden gewerkt. Daarnaast leren leerlingen over de staatsinrichting van Nederland. De kennis wordt bijvoorbeeld getoetst aan de hand van puzzels.

Aardrijkskunde en geschiedenis in de onderbouw

Naast lesmateriaal voor de bovenbouw op het gebied van aardrijkskunde en geschiedenis, biedt Educatieve Uitgeverij Kinheim ook diverse uitgaven voor leerlingen van de onderbouw van het basisonderwijs. Die uitgaven hebben ook te maken met aardrijkskunde, geschiedenis en met het natuuronderwijs, en zijn geclassificeerd onder ‘wereldoriëntatie’. In de onderbouw is het dus al mogelijk leerlingen kennis te laten maken met de basis van aardrijkskunde en geschiedenis. Wilt u meer informatie over Educatieve Uitgeverij Kinheim? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0183-302537.