• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Een werkboekje over spelling

Ben je op zoek naar oefenmateriaal of een werkboekje op het gebied van spelling in het basisonderwijs? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een ruim en divers assortiment aan basisschool leerstof en lesmateriaal op verschillende vakgebieden. Je kunt dan ook voor zowel de onderbouw als de bovenbouw oefenmateriaal voor spelling en andere vakken bestellen. Zo vind je eenvoudig het juiste werkboekje over spelling, een ander aspect van taal of een ander vakgebied.

Een werkboekje waarmee leerlingen aan de slag kunnen met spelling

In het taal-assortiment zijn diverse series boeken opgenomen waarin leerlingen spelenderwijs leren omgaan met taal, spelling en woordenschat. Zo leren de kinderen woorden met behulp van taalpuzzels en krijgen ze spreekwoorden en gezegden te zien. In de diverse series leren leerlingen aan de hand van afbeeldingen woorden begrijpen en goed spellen en schrijven. Leerlingen maken spelenderwijs, bijvoorbeeld met puzzels en kaarten, kennis met letters en de wat oudere kinderen kunnen taalraadsels gaan oplossen. Daarnaast wordt er gericht op het ontwikkelen van een brede woordenschat. De diverse series met oefenmateriaal die je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim op het gebied van spelling kunt bestellen, bevatten verschillende werkboekjes die oplopen in het niveau.

Bestel oefenmateriaal voor het basisschoolonderwijs online

Oefenmateriaal zoals een werkboekje spelling voor het basisschoolonderwijs bestellen doe je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim gemakkelijk online. Op het gebied van spelling geldt dat kinderen uit alle onderbouw- en bovenbouwgroepen er dus mee aan de slag kunnen, op het niveau dat bij hen past. Onze uitgeverij heeft niet alleen oefenmateriaal voor de basisschool op het gebied van spelling, maar biedt nog veel meer. Zo zijn er uitgaven in diverse andere vakgebieden beschikbaar zoals technisch lezen, taal en rekenen. Wil je graag meer informatie ontvangen over het oefenmateriaal voor spelling dat je bij ons kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0183-302537.