• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Een werkboekje over spelling

Ben je op zoek naar een werkboekje of ander oefenmateriaal op het gebied van spelling voor leerlingen in het basisonderwijs? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een divers assortiment aan basisschool leerstof en lesmateriaal op verschillende vakgebieden. Voor zowel de onderbouw als de bovenbouw kun je oefenmateriaal voor spelling en andere vakken bestellen. Zo vind je eenvoudig het juiste werkboekje over spelling, een ander aspect van taal of een ander vakgebied.

Een werkboekje waarmee leerlingen spelling kunnen oefenen

In het taal-assortiment zijn diverse series boeken opgenomen waarin leerlingen spelenderwijs leren omgaan met taal, spelling en woordenschat. Zo leren de kinderen woorden met behulp van taalpuzzels en gaan ze met spreekwoorden en gezegden aan de slag. In de diverse series leren leerlingen aan de hand van afbeeldingen woorden te begrijpen en correct te schrijven. Ze maken spelenderwijs, bijvoorbeeld met puzzels en kaarten, kennis met letters. De wat oudere kinderen kunnen taalraadsels oplossen. Met de oefeningen wordt gericht op het ontwikkelen van een brede woordenschat. De diverse series met oefenmateriaal die je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim op het gebied van spelling kunt bestellen, bevatten voor ieder niveau een werkboekje.

Bestel oefenmateriaal voor het basisonderwijs direct online

Oefenmateriaal, zoals een werkboekje over spelling voor het basisonderwijs, kun je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim gemakkelijk online bestellen. Op het gebied van spelling geldt dat kinderen uit alle onderbouw- en bovenbouwgroepen met een werkboekje aan de slag kunnen, op het niveau dat bij hen past. Onze uitgeverij heeft niet alleen oefenmateriaal voor het basisonderwijs op het gebied van spelling, maar biedt nog veel meer. Zo zijn er uitgaven in diverse andere vakgebieden beschikbaar zoals technisch lezen, taal en rekenen. Wil je graag meer informatie ontvangen over het oefenmateriaal voor spelling dat je bij ons kunt bestellen, bijvoorbeeld over een specifiek werkboekje? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0183-302537.