• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Werkboeken voor rekenen

Voor werkboeken op het gebied van rekenen biedt Educatieve Uitgeverij Kinheim volop keus. Het ondersteunend lesmateriaal is additioneel en verdiepend voor leerlingen op de basisschool. 

Werkboeken en ander oefenmateriaal op het gebied van rekenen

Het diverse materiaal dat Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt op het gebied van rekenen, bevat verschillende werkboeken die oplopen in het niveau. Kinderen uit alle onderbouw- en bovenbouwgroepen kunnen er dus mee aan de slag, op het niveau dat bij hen past. Leerlingen leren de basisvaardigheden van het rekenen met zorgvuldig opgebouwde lesstof, maar ze leren met de boekjes ook rekenen met verschillende eenheden. Daarnaast kunnen kinderen spelenderwijs aan de slag met cijfers met behulp van puzzels en worden standaardkennis als het leren van de tafels behandeld. De uitgaven zijn geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 en kunnen zelfs gebruikt worden voor kinderen die aan meer uitdaging toe zijn op het gebied van rekenen.

Bestel een proefpakket

Het bestellen van werkboeken en ander materiaal bij het rekenen doe je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim eenvoudig online. Aangezien de meeste uitgaven die beschikbaar zijn bestaan uit meerdere delen, is het mogelijk om een standaard proefpakket te bestellen dat de boeken van één serie uit één vakgebied bevat, met verschillende niveaus. Daarnaast is het ook mogelijk om boeken van verschillende vakgebieden te bestellen, zodat je losse uitgaven hebt. Stel simpelweg je eigen persoonlijke proefpakket samen en voeg losse exemplaren toe aan je winkelmand. Heb je nog vragen over de werkboeken voor rekenen? Neem dan contact met ons op via 0183-302537.