• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Leermiddelen hoogbegaafdheid

Wil je leermiddelen voor leerlingen met hoogbegaafdheid aanschaffen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse leermiddelen voor leerlingen met hoogbegaafdheid, maar ook andere leermiddelen op verschillende vakgebieden voor alle niveaus. Je kunt dus bij Educatieve Uitgeverij Kinheim terecht voor leermiddelen voor de onderbouw en leermiddelen voor de bovenbouw, en zelfs voor leermiddelen ter voorbereiding voor het voortgezet onderwijs.

Resultaat 1–12 van de 54 resultaten wordt getoond

Diverse series leermiddelen voor kinderen met hoogbegaafdheid

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse series leermiddelen voor kinderen met hoogbegaafdheid, waaronder:

  • Breintrein Eureka. In deze boekjes, die beschikbaar zijn voor kinderen in groep 1, 2, 3 en 4, worden logische puzzels aan kinderen voorgelegd. Daarmee leren kinderen goed denken, gericht lezen of horen en zaken plannen, met als doel een betere werkhouding en leerhouding te ontwikkelen. Kinderen die hoogbegaafd zijn en meer uitdaging nodig hebben kunnen hier vanaf groep 1 al mee beginnen, maar ook kinderen die op hun eigen niveau doorwerken kunnen doorstromen en wanneer zij er aan toe zijn beginnen met werken in deze boekjes. Bestel snel een proefpakket Breintrein Eureka!
  • Rekenen Plus. In vier delen wordt bij hoogbegaafde kinderen het logisch denken gestimuleerd en algebra en meetkunde geleerd en worden aan hoogbegaafde kinderen rekenpuzzels voorgelegd. Bestel snel een proefpakket Rekenen Plus!
  • Kinderen in oorlogstijd. In deze zesdelige serie, beschikbaar voor kinderen uit groep 7 en 8, wordt het creatief denken van kinderen gestimuleerd aan de hand van complexe thema’s als goed en fout. Dat wordt gedaan aan de hand van twee boeken uit de kinderliteratuur: ‘Oorlogswinter’ van Jan Terlouw en ‘Oorlog zonder vrienden’ van Evert Hartman. Bestel snel een proefpakket Kinderen in oorlogstijd!
  • De Taaltrein. In deze boekjes, die beschikbaar zijn voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8, leren hoogbegaafde en taalbegaafde kinderen niet de technische kant van taal, maar juist de gebruikswaarde van taal. Daarnaast wordt er gewerkt aan een brede woordenschat. Bestel snel De Taaltrein A t/m E!
  • Redactiesommen Plus. In het boekje wordt hoogbegaafde kinderen geleerd goede rekenrelaties te leggen. Deze methode kan naast elke gewone rekenmethode gebruikt worden, voor zowel de leerlingen apart, maar ook in groepjes. Het gaat bij deze methode niet zozeer om het geven van het juiste antwoord, maar om de strategie die daarachter zit. Bestel snel deze editie Redactiesommen Plus!

Leermiddelen ter voorbereiding voor het voortgezet onderwijs

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt leerlingen uit de bovenbouw die meer uitdaging aankunnen ook diverse anderen leermiddelen voor hoogbegaafdheid. Zo kunnen gevorderde leerlingen van groep 8 alvast aan de slag op diverse vakgebieden, zoals Nederlands & Literatuur, Kunst & Cultuur, Rekenen & Wiskunde, Natuuronderwijs, Aardrijkskunde, Geschiedenis en Europese talen, en maken ze op die manier vast kennis met de stof van de middelbare school. Wil je meer informatie over de leermiddelen voor hoogbegaafdheid die we bij Educatieve Uitgeverij Kinheim aanbieden? Dan kun je contact met ons opnemen. Bel naar 0183-302537 en wij staan je graag te woord.