• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Basisschool leerstof

Ben je op zoek naar basisschool leerstof? Neem dan eens een kijkje bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse aanvullende en verdiepende materialen die je kunt gebruiken in het basisonderwijs. Zowel voor de onderbouw als voor de bovenbouw kun je basisschool leerstof bestellen. En zelfs ter voorbereiding voor het voortgezet onderwijs kun je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim terecht. Twijfel niet en kijk snel naar het brede assortiment van Educatieve Uitgeverij Kinheim!

Resultaat 1–12 van de 502 resultaten wordt getoond

Een ruim en divers assortiment aan basisschool leerstof

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een ruim en divers assortiment aan basisschool leerstof op verschillende vakgebieden en voor zowel de onderbouw als de bovenbouw:

  • Taal. In het taal-assortiment zijn diverse series boeken opgenomen waarin leerlingen spelenderwijs leren omgaan met taal, spelling en woordenschat. Zo worden bijvoorbeeld woorden geleerd met behulp van taalpuzzels en krijgen kinderen spreekwoorden en gezegden te zien.
  • Lezen. In het lezen-assortiment zijn diverse series boeken opgenomen waarin leerlingen zelfstandig leren lezen aan de hand van fictieverhalen en informatieve teksten. Daarbij kunnen ze lezen over een diversiteit aan onderwerpen.
  • Rekenen. In het rekenen-assortiment zijn diverse series boeken opgenomen waarin leerlingen het aftrekken, optellen, delen en vermenigvuldigen leren. Er wordt specifieke aandacht besteed aan het onthouden van rekenmanieren. Ook leren leerlingen rekenen met geld en leren ze te meten en klok te kijken.
  • Creatief. In het creatief-assortiment is een serie boeken opgenomen waarin jongere leerlingen bijvoorbeeld leren tekenen, en de wat oudere leerlingen kijken naar creatieve kunstvormen als gedichten.
  • Wereldoriëntatie. In het wereldoriëntatie-assortiment zijn diverse series boeken opgenomen over het natuuronderwijs, aardrijkskunde en geschiedenis. Aan de hand van die boeken leren leerlingen alles over diverse natuurverschijnselen, topografische kennis en thema’s als klimaat en bevolking en de geschiedenis van Nederland en andere landen aan de hand van puzzels en leuke verhalen.
  • Uitsluitend voor de bovenbouw is er een serie verkeersboeken in het assortiment opgenomen, waarmee leerlingen de verkeerslessen wordt aangeleerd.
  • Uitsluitend voor de bovenbouw zijn diverse series Europese taalboeken in het assortiment opgenomen, waarin leerlingen kennis kunnen maken met de Engelse, Franse en Spaanse taal aan de hand van leuke verhalen en puzzels.
  • Uitsluitend voor de bovenbouw zijn diverse series over gezond gedrag in het assortiment opgenomen, waarbij leerlingen leren over gezond eten.

Zowel voor de bovenbouw als voor de onderbouw is er een extra-assortiment beschikbaar, waarin boeken zijn opgenomen die alle losse vakken combineren in verschillende opdrachten.

Boeken voor jouw basisschool bestellen?

Wil je basisschool leerstof bestellen bij Educatieve Uitgeverij Kinheim? Dat kan gemakkelijk via de site. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0183-302537.