ONDERBOUWBOVENBOUWVOORTGEZET ONDERWIJSVOOR THUIS

Educatieve Uitgeverij Kinheim geeft aanvullend en verdiepend materiaal voor het basisonderwijs uit. Uniek aan onze uitgaven is dat leerlingen er zelfstandig mee kunnen werken, in hun eigen tempo en op hun eigen manier. De uitgaven zijn geschikt voor leerlingen van alle niveaus, ook voor zorgleerlingen die extra oefening kunnen gebruiken en hoogbegaafde leerlingen die extra uitdaging kunnen gebruiken.

VERFIJN MET ZOEKTERM

Een greep uit onze titels

Aardrijkskunde..
Aardrijkskundepuzzels Nederland Provincies
€ 29,95
Aardrijkskunde..
Aardrijkskundepuzzels Nederland
€ 29,95
Zelfstandig Ta..
Zelfstandig Taal 4
€ 29,95
Bestellen

Onze uitgaven omvatten meestal meerdere delen. Door te klikken op een specifiek deel komt u op de bestelpagina terecht. Hier krijgt u meer informatie en kunt u op de afbeelding klikken om extra pagina’s te bekijken. Wilt u het artikel bestellen?  Dan kiest u voor een set of een los exemplaar en klikt op de blauwe knop. Uw bestelling zit in de winkelwagen.

Om de bestelling af te ronden maakt u een persoonlijk account aan, waarvoor u eenmalig uw gegevens invult. Daarna kunt u direct betalen met Ideal. Voor scholen, organisaties en bedrijven bestaat ook de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Bij het aanmaken van een account vult u daarvoor naam van de school in.

Proefpakketten

U kunt van elke titel een standaard proefpakket bestellen. Hierin vindt u alle delen van één titel, soms aangevuld met extra delen van andere titels. U kunt het pakket eventueel binnen acht dagen – in dezelfde verpakking en voldoende gefrankeerd – terugsturen. Voldoet het pakket echter aan uw verwachtingen, dan betaalt u de bijgevoegde factuur.
Als u van één of meerdere titels slechts één deel wilt inzien, kunt u voor minimaal € 24,95 een persoonlijk proefpakket bestellen. U bestelt dan losse exemplaren die u aan uw persoonlijk proefpakket toevoegt. Voor dit pakket gelden dezelfde voorwaarden als voor het standaard proefpakket. Het persoonlijk proefpakket wordt uitsluitend binnen Nederland verzonden.

Nieuws
>
>
>
Agenda
Beurs Beter Begeleiden 17 april 2018 9:00 - 17:00 Bezoek de inf.. >