ONDERBOUWBOVENBOUWVOORTGEZET ONDERWIJSVOOR THUIS
Franse Puzzels & Bronnenboek

Franse Puzzels & Bronnenboek

Per set van 5
ISBN: 978-90-6052-300-1

Prijs: € 29,95

Maak uw keuze


Frans op de basisschool?  Waarschijnlijk is dit een eerste kennismaking met de Franse taal, maar op een speelse, mooi geïllustreerde manier kan de leerling vertrouwd raken met de schrijfwijze en betekenis van Franse woorden. Als leerkracht kunt u de puzzels een extra dimensie geven door de uitspraak met uw groep te oefenen! Kortom Franse Puzzels zijn een verrijking van de kennis of een voorbereiding op het leren van een wereldtaal. De serie Franse Puzzels bevat woordzoekers, legletters, kruiswoordpuzzels en woordsudoku’s. De serie bestaat uit drie delen die los van elkaar gebruikt kunnen worden.

 

Het Franse Puzzels & Bronnenboek bevat een uitneembare woordenlijst met illustraties. Op deze manier heeft de leerling een eigen woordenboek en kan de leerling de Franse schrijfwijze van de woorden bekijken en aanleren. Daarnaast staan er eenvoudige woordpuzzels in dit deel en is daarom heel geschikt om zonder kennis van de Franse taal te beginnen.

In de puzzels zijn woorden gebruikt die goed aansluiten bij de leefwereld van de leerling over onderwerpen als familie, school, vakantie en huisdieren.


< Terug