ONDERBOUWBOVENBOUWVOORTGEZET ONDERWIJSVOOR THUIS
Redactiesommen Voorloper

Redactiesommen Voorloper

Per set van 5
ISBN: 978-90-6052-245-5

Prijs: € 29,95

Maak uw keuze


Om rekenvraagstukken goed op te lossen moet je ze goed kunnen lezen en de juiste rekenrelaties kunnen leggen. Precies deze vaardigheden leren leerlingen in de serie Redactiesommen die naast elke gangbare rekenmethode gebruikt kan worden, individueel of in groepen. De grappig geïllustreerde blokboeken zijn zelfcontrolerend waardoor ze zeer geschikt zijn voor zelfstandig werken of als voorbereiding van de Cito eindtoets. Afhankelijk van het niveau hebben de sommen betrekking op getalbegrip, bewerkingen, meten, tijd en geld, omtrek, oppervlakte en inhoud, procenten en verhoudingen.

 

Er zijn vijf Blokboeken Redactiesommen, aangeduid als ‘Voorloper’ en A t/m D. Het niveau komt overeen met de vaardigheden in groep 4 t/m 8. 

 

Redactiesommen Voorloper is bestemd voor leerlingen van groep 4. Het staat vol met eenvoudige vraagstukjes om de leerling te leren om te tellen en te meten. De leerling gaat onder meer klok kijken, geld tellen en uitzoeken welk getal in een reeks van getallen ontbreekt. Uit de antwoorden komt telkens een mooi woord tevoorschijn!

 

Kijk hier voor Redactiesommen Voorloper Antwoorden


< Terug