ONDERBOUWBOVENBOUWVOORTGEZET ONDERWIJSVOOR THUIS
Redactiesommen D

Redactiesommen D

Per set van 5
ISBN: 978-90-6052-242-4

Prijs: € 29,95

Maak uw keuze


Om rekenvraagstukken goed op te lossen moet je ze goed kunnen lezen en de juiste rekenrelaties kunnen leggen. Precies deze vaardigheden leren leerlingen in de serie Redactiesommen die naast elke gangbare rekenmethode gebruikt kan worden, individueel of in groepen. De grappig geïllustreerde blokboeken zijn zelfcontrolerend waardoor ze zeer geschikt zijn voor zelfstandig werken of als voorbereiding van de Cito eindtoets. Afhankelijk van het niveau hebben de sommen betrekking op getalbegrip, bewerkingen, meten, tijd en geld, omtrek, oppervlakte en inhoud, procenten en verhoudingen.

 

Er zijn vijf Blokboeken Redactiesommen, aangeduid als ‘Voorloper’ en A t/m D. Het niveau komt overeen met de vaardigheden in groep 4 t/m 8.

 

Redactiesommen D brengt weer veel nieuwe leerzame opgaven met zich mee. De leerling gaat onder meer gemiddelden uitrekenen, rente berekenen en het verschil tussen inkoop en verkoop uitrekenen. De gevarieerde sommen worden goed herhaald en zijn een ideale afsluiting voor de leerlingen van groep 8!

 

Bekijk hier Redactiesommen D Antwoorden & Toetsen


< Terug